Όροι Χρήσης

1. Εισαγωγή

Καλώς ορίσατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται (εφεξής ως “Γενικοί Όροι”), έχουν ως μοναδικό στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα σε κάθε χρήστη του site της e-fireworks.com (εφεξής ως “Πελάτης” ή “Εσείς”) και στον έμπορο e-fireworks.com της εταιρίας «ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ», που έχει εταιρική έδρα στη διεύθυνση Παλαιολόγου 20 Λαμία, ΤΚ 35132, ΑΦΜ 038060930,  ΓΕΜΗ 22805254000,  ΔΟΥ ΛΑΜΙΑΣ. Αυτοί οι γενικοί όροι πώλησης είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε άλλους όρους, πλην εξαιρέσεως, εκφρασμένης γραπτώς και με σαφήνεια. Η Fireworks Katsinis μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών της όρων. Είναι λοιπόν απαραίτητο να ανατρέχετε σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεστε το δικτυακό τόπο e-fireworks.com (εφεξής ως “ιστοσελίδα” ή “Site”). Θεωρούμε πως επιβεβαιώνοντας την παραγγελία σας, αποδέχεστε πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών. Συνδεόμενοι στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε τους Γενικούς Όρους και τις Συνθήκες Χρήσης που περιγράφονται.

2. Αποδοχή των Όρων Χρήσης

Η  χρήση  του  ηλεκτρονικού μας καταστήματος, αποκλειστικά και μόνο από ενήλικες, προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων. Επομένως, εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας είναι προτιμότερο να απέχει από την χρήση αυτής, αλλιώς τεκμαίρεται ότι έχει αποδεχθεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της. Η Fireworks Katsinis έχει θέσει ως πρωταρχικό σκοπό της την όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και της εταιρείας μας. Για μας ο πελάτης θα πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος. Για το λόγο αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώνουμε τους πελάτες μας για τα παρακάτω θέματα.

3. Παρεχόμενες Πληροφορίες και Προϊόντα

H  Fireworks Katsinis,  δεσμεύεται  ως  προς  την  ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της e-fireworks.com τόσο όσον αφορά  στα  ακριβή  στοιχεία  που εκτίθενται όσο και των παρεχόμενων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της, υπηρεσιών. Η εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στο κατάστημα.

Αποθήκευση προϊόντων: Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε στεγνό, ξηρό περιβάλλον μακριά από υγρασία και εστίες φωτιάς ή θερμότητας. Εάν το πυροτέχνημα βραχεί δεν θα λειτουργήσει. Αν  αποθηκευθεί  σε μη στεγνό και ξηρό περιβάλλον υπάρχει επίσης  πιθανότητα να  μην λειτουργήσει, αναλόγως του χρόνου  αποθήκευσής του  στο ακατάλληλο  περιβάλλον. Είναι στη δική σας ευθύνη ο τρόπος και το περιβάλλον αποθήκευσης.

Περίπτωση μη λειτουργίας προϊόντων: Σε περίπτωση μη λειτουργίας μετά την ανάφλεξη ή μερικής λειτουργίας (ημιτελούς καύσης) του πυροτεχνήματος, τα προϊόντα συλλέγονται μετά από 30 λεπτά και επιστρέφονται  στη  Fireworks Katsinis. Δεν τα πετάμε σε κάδους απορριμμάτων σε καμία περίπτωση.

4. Περιορισμός Ευθύνης

Η Fireworks Katsinis δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη προσήκουσα εκτέλεση της παραγγελίας τους, εκτός και αυτό  οφείλεται σε αποκλειστικά   δική  της υπαιτιότητα.  Η Fireworks Katsinis δεν ευθύνεται για ζημιές σε πρόσωπα ή αντικείμενα  λόγω  μη ενδεδειγμένης  χρήσης  των  προϊόντων  της ή οφειλόμενες σε μη σωστή αποθήκευσή τους.  Είναι στη  δική  σας  ευθύνη η σωστή χρήση τους ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στη συσκευασία τους.  Η Fireworks Katsinis εγγυάται  την  σωστή λειτουργία των προϊόντων της μόνο  εφόσον τηρούνται  οι οδηγίες αποθήκευσης και   καύσης τους.

Η e-fireworks.com παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονομασίες, φωτογραφίες, απεικονίσεις κ.τ.λ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.   Σας προσκαλούμε να συμβουλευτείτε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσεις που δίνονται  με  τα  προϊόντα. Τα προϊόντα αυτά έχουν περάσει από πολλαπλούς  ελέγχους  για  την  ασφάλειά σας και είναι πιστοποιημένα. Είναι στη δική σας ευθύνη να το χρησιμοποιήσετε σωστά. Η e-fireworks.com δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για κακή χρήση του προϊόντος.

5. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της e-fireworks.com, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών  τίτλων,  σημάτων,  εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, βίντεο κ.λπ. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας  «ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ», και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του  ελληνικού  δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται  οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.   Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση,  ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του  περιεχομένου  με  οποιοδήποτε  τρόπο  ή  μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της εταιρίας  «ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ», ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου  των  πνευματικών  της δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την e-fireworks.com ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, είναι αποκλειστικά σήματα της «ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ», ή τρίτων μερών και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο τηςe-fireworks.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

6. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων – Ηλεκτρονικών Συναλλαγών

Η  εταιρία  «ΚΑΤΣΙΝΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ», αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών  συναλλαγών  και  έχει  λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων  του  χρήστη/πελάτη  της e-fireworks.com υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις  σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου  για  την  προστασία  του ατόμου  από την διαχείριση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000, καθώς  και των σχετικών διατάξεων του ευρωπαϊκού δικαίου.   Τα στοιχεία των χρηστών/πελατών  (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό  τηλέφωνο,  κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών  των  χρηστών/πελατών της e-fireworks.com θεωρούνται απόρρητα,  όπως  και  στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Οι  χρήστες/πελάτες  κατά  την  παροχή  των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους στην e-fireworks.com συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη  επεξεργασία  των  στοιχείων  αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της e-fireworks.com στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της πώλησης  θα  τηρούνται  από  την e-fireworks.com. Ο χρήστης/πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο χρήστης/πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.   Επίσης με τους παρόντες όρους    γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης των άρθρων 12 και 13 του Ν. 2472/1997.  Ο χρήστης/πελάτης   με την αποδοχή των παρόντων  όρων ρητά συναινεί   και αποδέχεται των  επεξεργασία, μετάδοση και αποστολή των προσωπικών του δεδομένων προς τρίτους (δικηγόρους, εισπρακτικές εταιρίες, τράπεζες) σε περίπτωση υπερημερίας του και μόνο  και ειδικά προς τον σκοπό της  είσπραξης του τιμήματος  που οφείλεται   στην εταιρία από την πώληση των προϊόντων της. 

Η ασφάλεια των συναλλαγών της e-fireworks.com με τους χρήστες/πελάτες επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Κωδικοί Αναγνώρισης χρήστη/πελάτη

Οι κωδικοί που  χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του χρήστη/πελάτη είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (Username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι  οποίοι κάθε φορά που καταχωρούνται παρέχουν στους χρήστες/πελάτες πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά τους στοιχεία. Δίνεται η δυνατότητα τους χρήστες/πελάτες να μεταβάλλουν  τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όταν το επιθυμούν για λόγους περισσότερης ασφάλειας. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία του είναι  ο χρήστης/πελάτης,  μέσω των ανωτέρω κωδικών και είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διατήρηση της μυστικότητάς τους  από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειάς τους ή διαρροής  τους    θα πρέπει να προβεί στην άμεση ειδοποίηση της e-fireworks.com, άλλως η e-fireworks.com δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. H e-fireworks.com  δεν αποκαλύπτει  ή  δημοσιοποιεί  τα  προσωπικά  δεδομένα και τις πληροφορίες που της εμπιστεύονται οι πελάτες/χρήστες με κανέναν τρόπο. Τα  προσωπικά  δεδομένα  τα  οποία τίθενται στη διάθεση της e-fireworks.com με την εγγραφή ως μέλος ενός πελάτη/χρήστη χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των συναλλαγών του. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Κρυπτογράφηση – Εξασφάλιση του Απορρήτου της Μεταφοράς των Προσωπικών Δεδομένων.

Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας  μέχρι  αυτή  να  φτάσει  στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.  Από  την  έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσης (onlinesession) με την e-fireworks.com, όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη/πελάτη κρυπτογραφούνται με χρήση κλειδιού 128 bits. Δηλαδή, κάθε  φορά  που  ο  χρήστης/πελάτης στέλνει πληροφορίες προς το σύστημα, ο browser τις κρυπτογραφεί πρώτα και στη συνέχεια τις στέλνει στο σύστημα. Το σύστημα της e-fireworks.com αποκρυπτογραφεί πρώτα τις πληροφορίες που λαμβάνει χρησιμοποιώντας το ίδιο κλειδί (που προκαθορίζεται με την έναρξη της σύνδεσης του χρήστη/πελάτη με την υπηρεσία) και στη συνέχεια τις επεξεργάζεται. Τα συστήματα της e-fireworks.com,  αποστέλλουν  πληροφορίες  στο χρήστη/πελάτη ακολουθώντας την ίδια διαδικασία κρυπτογράφησης.

7. Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της e-fireworks.com ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/χρήστες  απαγορεύοντας,  παράλληλα,  την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της e-fireworks.com.

8. Καταγραφή του Αγοραστικού Ενδιαφέροντος – Προσφορές – Διαγωνισμοί

Οι  διαχειριστές  της  e-fireworks.com  μπορούν να χρησιμοποιούν τα στοιχεία που  αναφέρονται στο είδος των αποκτούμενων αγαθών και υπηρεσιών μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου προκειμένου να καταγράφουν τα αγοραστικά  ενδιαφέροντα του συναλλασσόμενου και να προβαίνουν σε νέες προσφορές,  εκτός αν ο χρήστης/πελάτης των υπηρεσιών αυτών ζητήσει να μη γίνονται  τέτοιου είδους προσφορές. Τα στοιχεία που αφορούν τα αγοραστικά ενδιαφέροντα του χρήστη/πελάτη ουδέποτε δύνανται να γνωστοποιηθούν σε τρίτους. Η επικοινωνία και η  γνωστοποίηση   των  προσφορών, καθώς και κάθε   πρότασης αγοράς από την εταιρία γίνεται  με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο  στα στοιχεία  επικοινωνίας   που έχει   γνωστοποιήσει  ο πελάτης και  διακόπτεται οποτεδήποτε  με γραπτή   αίτησή του   στην σχετική  ιστοσελίδα της   εταιρίας.

Αντικείμενο του Διαγωνισμού: Οι διαχειριστές της e-fireworks.com θα προκηρύσσουν διαγωνισμούς με τίτλο “Κέρδισε πυροτεχνήματα!!!” στο πλαίσιο πρόωθησης των προϊόντων.

Δικαίωμα  Συμμετοχής:  Δικαίωμα έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαμένουν στην Ελλάδα. Σε περίπτωση των ανηλίκων διαγωνιζομένων θεωρείται ότι η συμμετοχή τους φέρει τη συγκατάθεση των γονέων/κηδεμόνων.

Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων: Από τον Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν  στις  ακόλουθες  περιπτώσεις:  α)  εργαζόμενοι  της  Fireworks katsinis  β) πρόσωπα  α’  και β΄ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους και οι σύζυγοι αυτών.

Διάρκεια Διαγωνισμού: Στον εκάστοστε Διαγωνισμό θα αναγράφεται το ακριβές χρονικό διάστημα έναρξης και λήξης.

Τρόπος Συμμετοχής: Συμπληρώνοντας απλά ένα έγκυρο e-mail στο αντίστοιχο πεδίο στους Διαγωνισμούς. Τους Διαγωνισμούς τους βρίσκεται στην αρχική σελίδα της e-fireworks.com.

Δώρα Διαγωνισμού: Στον εκάστοτε Διαγωνισμό θα αναρτάται η ακριβής φωτογραφία  του  προϊόντος  (Δώρου)  καθώς και σύντομη περιγραφή αυτού. Το Δώρο είναι προσωπικό και ο νικητής δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής με χρήματα ή άλλων προϊόντων.

Τρόπος Ανάδειξης Νικητή Διαγωνισμού: Ο νικητής του εκάστοτε διαγωνισμού  θα  αναδεικνύεται  την  ημερομηνία  λήξης αυτού, σύμφωνα με το άθροισμα  των  τριών τελευταίων τυχερών  αριθμών Τζοκερ που έχουν κληρωθεί την συγκεκριμένη εβδομάδα και θα αντιστοιχεί στον ανάλογο αριθμό e-mail των συμμετεχόντων.

Ενημέρωση Νικητή Διαγωνισμού: Ο Νικητής θα ενημερώνεται με e-mail για την παραλαβή του Δώρου του από το κατάστημά μας. Επίσης, το ονοματεπώνυμό  του  θα  ανακοινώνεται  στην επίσημη σελίδα Facebook της  Fireworks katsinis:  καθώς και στην κατηγορία “Διαγωνισμοί” της e- fireworks.com

Παραλαβή Δώρου: Το Δώρο θα παραλαμβάνεται μόνο από το κατάστημά μας στη Παλαιολογου 20 ΤΚ 35132 Λαμια και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας εντός ωραρίου εργασίας της FIREWORKS KATSINIS Τα  δώρα δεν ανταλλάσσονται  με χρήματα. 

Αποδοχή των όρων: Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Η διεύθυνση ηελκτρονικού ταχυδρομείου που δήλωνετε στον Διαγωνισμό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή προσφορών καθώς και για την ενημέρωση νέων προιόντων του Διαδικτυακού Τόπου της .

9. Links σε άλλους ιστότοπους (“Δεσμοί”)

Η e-fireworks.com μπορεί να περιλαμβάνει links (“δεσμούς”) προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το διαχειριστή του παρόντος δικτυακού  τόπου,  αλλά από τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται ο διαχειριστής του παρόντος δικτυακού τόπου  για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

10. Παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου

Ο χρήστης/πελάτης του διαδικτυακού τόπου εφόσον διαθέτει δικαιοπρακτική ικανότητα σύμφωνα με τους ορισμούς του Ελληνικού Αστικού Κώδικα έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει τα διατιθέμενα προς πώληση  εξ  αποστάσεως προϊόντα που παρουσιάζονται στην e-fireworks.com, σύμφωνα με τους όρους και την διαδικασία παραγγελίας του παρόντος.  Απαραίτητη   προϋπόθεση  πριν από  την πρώτη παραγγελία είναι   η αποδοχή των παρόντων  όρων χρήσης   από τον πελάτη.  Η αποδοχή γίνεται μια φορά και  ισχύει έκτοτε  για όσο χρόνο  ο πελάτης  χρησιμοποιεί  το ηλεκτρονικό κατάστημα για την  αγορά προϊόντων της  εταιρίας.  

Για τη χρήση των υπηρεσιών της e-fireworks.com από τον χρήστη/πελάτη ζητούνται  τα εξής στοιχεία, σε περίπτωση που απαιτείται έκδοση τιμολόγιου πώλησης

Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης

Διεύθυνση /Έδρα επιχείρησης – ΤΚ

Τηλέφωνο – E-mail – Fax

 ΑΦΜ – ΔΟΥ – Πόλη – Χώρα –

Στοιχεία Πιστωτικής Κάρτας

Η πιστωτική κάρτα του χρήστη/πελάτη για την εξόφληση της αγοράς προϊόντων της e-fireworks.com χρεώνεται μόνο για τη συγκεκριμένη συναλλαγή και τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας του δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κανέναν άλλο σκοπό.

11. Διαδικασία Παραγγελίας

Για να πραγματοποιήστε μια παραγγελία, θέτουμε στη διάθεσή σας 2 τρόπους :
– μέσω Internet στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: e-fireworks.com 24 ώρες το 24ωρο και 7ημέρες την εβδομάδα.
– μέσω τηλεφώνου στο 2231 026710 (αστική χρέωση) από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 10.00 π.μ. ως τις 18.00 μ.μ.

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης/πελάτης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη/πελάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας.  Επίσης,  η e-fireworks.com έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με  τον  χρήστη/πελάτη  τηλεφωνικά,  ώστε να επιβεβαιώσει την παραγγελία.  Εάν  κατά  την  εκτέλεση της παραγγελίας συμβεί κάποιο λάθος με ευθύνη της e-fireworks.com, η τελευταία έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει το λάθος. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/πελάτης, προ της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα έχει την δυνατότητα να ελέγξει την παραγγελία και να την διορθώσει.

12. Τιμές Πωλούμενων Προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν ως τελική τιμή περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε  νόμιμος ΦΠΑ. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η e-fireworks.com επιφυλάσσει για αυτήν το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα της σε οποιαδήποτε στιγμή, αναλόγως των συνθηκών τις αγοράς  και ετέρων παραγόντων που επιδρούν στην τιμή του  προϊόντος,  αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας.

13. Τρόπος Πληρωμής

Η  εξόφληση  των  προϊόντων  της  e-fireworks.com δύναται να πραγματοποιηθεί με τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

-. Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα:  Πραγματοποιείστε την παραγγελία  σας  από το e-fireworks.com και  παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα στη Παλαιολόγου 20, Λαμία από τις 10.00 – 18.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.  Η  παραλαβή των  προϊόντων  από  το  κατάστημα    στοιχειοθετεί  ανεπιφύλακτη παραλαβή τους από τον  πελάτη,  ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής.  

-.  Με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας:   Η  χρέωση  της πιστωτικής  ή χρεωστικής κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας  αποστολής των προϊόντων που έχουν παραγγελθεί.

-.  Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:   Η  παραγγελία δύναται να εξοφληθεί με κατάθεση του σχετικού ποσού στον παρακάτω λογαριασμό της Τράπεζας ALPHABANK:  Δικαιούχος:

-. Με αντικαταβολή:   Πραγματοποιείστε την παραγγελία σας από το e-fireworks.com και  πληρώστε  το  ποσό με την παραλαβή των προϊόντων σας στον χώρο σας στη ταχυμεταφορική. Η χρέωση της αντικαταβολής  ανέρχεται στα 3€ σε όλη την Ελλάδα.

– Το κόστος της κάθε αποστολής επιβαρύνεται με 6€ ανεξαρτήτως όγκου παραγγελίας και προορισμού και ισχύει για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.

14. Διαθεσιμότητα

Σημειώστε  πως διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας μέσα στο πλαίσιο των  διαθέσιμων  αποθεμάτων μας.  Σε  περίπτωση  που ένα από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμα στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε  μαζί  σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά εντός 5 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας σχετικά με την προθεσμία εντός της οποίας θα σας παραδοθεί  το προϊόν. Αν μεταξύ των παραγγελμένων προϊόντων, κάποιο δεν είναι  διαθέσιμο προσωρινά, δεσμευόμαστε αφενός να σας παραδώσουμε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα και αφετέρου να αντικαταστήσουμε  το  μη  διαθέσιμο προϊόν με ένα ανάλογο σε ποιότητα και τιμή προϊόν.

15. Τρόπος και Έξοδα Παράδοσης

H  e-fireworks.com χρησιμοποιεί υπηρεσίες ταχυμεταφορών για την ασφαλή και  γρήγορη  αποστολή των προϊόντων εντός Ελλάδας. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον χρήστη πελάτη, συμπεριλαμβάνονται στην παραγγελία  και  καθορίζονται ανά κιλό βάρους αλλά και από την απόσταση,  σε  περιπτώσεις  απομακρυσμένων ή δυσπρόσιτων περιοχών. Για νησιά και δυσπρόσιτους προορισμούς το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται  στα 6 €.  Το  δυσπρόσιτο   του προορισμού καθορίζεται   εκάστοτε  από   την  εταιρία  ταχυμεταφορών  και  δεν αποτελεί  απόφαση   ή   επιλογή της e-fireworks.com

16. Ημερομηνίες και  Ώρες  Παράδοσης  

Τα  προϊόντα  προς  παράδοση  θα  φτάσουν  στον τόπο που έχει ορισθεί από τον χρήστη/πελάτη εντός 72 ωρών από την ολοκλήρωση της   παραγγελίας, εκτός και  συντρέχει περίπτωση   του άρθρου  14 ως άνω ή η παραγγελία  πρέπει να παραδοθεί  σε νησί ή  δυσπρόσιτη   περιοχή.

17. Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η  παραγγελία  δύναται  να  καθυστερήσει  σε  περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία με τον πελάτη/χρήστη (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία, είτε σε σχέση με το προϊόν,  είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Επίσης δύναται να καθυστερήσει σε περιόδους ακραίων  καιρικών  φαινομένων ή απεργιών,  καθώς  και  σε κάθε περίπτωση ανωτέρας  βίας,  που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή, η e-fireworks.com θα επικοινωνήσει με τον χρήστη/πελάτη για να τον ενημερώσει και να τον ρωτήσει  εάν  θέλει  να  παραδοθεί  η  παραγγελία  του  χωρίς αυτό το προϊόν ή να προτείνει κάποιο εναλλακτικό.

18. Έλεγχος για την καλή κατάσταση των προϊόντων

Όλοι οι χρήστες/πελάτες υποχρεούνται να αποσυσκευάσουν (χωρίς να καταστρέψουν την συσκευασία) και να ελέγξουν τα είδη καθώς και να ειδοποιήσουν την e-fireworks.com σχετικά, σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος του/των παραληφθέντος/ων προϊόντων αυθημερόν της παραλαβής τους  ή το αργότερο  μία  εργάσιμη  ημέρα  μετά. Μετά το πέρας του διαστήματος αυτού  θεωρείται  ότι τα είδη παρελήφθησαν σε άριστη κατάσταση.

19. Επιστροφές προϊόντων – Αντικατάσταση 

Όταν  η  παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα, δηλαδή σε περίπτωση παράδοσης προϊόντος άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το προϊόν έχει συσκευασία  κατεστραμμένη, ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της ή σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, ο χρήστης/πελάτης  οφείλει  να  μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής και να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την e-fireworks.com, αυθημερόν ή το αργότερο την επόμενη της παραλαβής εργάσιμη  ημέρα.  Μετά  το πέρας του διαστήματος αυτού, θεωρείται ότι η παραγγελία εκτελέσθηκε προσηκόντως και τα προϊόντα έγιναν δεκτά ανεπιφύλακτα.  Τα  προϊόντα  πρέπει  να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον χρήστη/πελάτη. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν, κατά την ως άνω χρονική διάρκεια, τότε η e-fireworks.com δικαιούται να μην αποδεχθεί την επιστροφή και συνεπώς να αρνηθεί την αντικατάσταση. Σε όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος  θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία  συνόδευαν  το  προϊόν  (π.χ. τιμολόγιο – δελτίο αποστολής, αποδείξεις λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του. Ο τρόπος επιστροφής των προϊόντων και αντικατάστασής τους θα συμφωνείται προφορικά  μεταξύ  του  χρήστη/πελάτη  και e-fireworks.com. Σε περίπτωση που  τα  προϊόντα  επιστραφούν  κατεστραμμένα ή ελλιπή η e-fireworks.com έχει  το  δικαίωμα  να  ζητήσει αποζημίωση από τον χρήστη/πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων. Σε οποιαδήποτε  περίπτωση  επιστροφής των χρημάτων στον χρήστη/πελάτη, αυτό  θα  γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας του, με επιμέλεια της e-fireworks.com.  ή  με κατάθεση  του  ποσού  στον τραπεζικό του λογαριασμό,  αφαιρουμένων   των εξόδων  αποστολής και τυχόν αποζημίωσης που δικαιούται  η e-fireworks.com  κατά τα  ανωτέρω   αναφερόμενα.  Σε  καμία   περίπτωση  το ποσό   της αποζημίωσης δεν μπορεί να  είναι μεγαλύτερο από το κόστος της  παραγγελίας. Ο όρος   αυτός δεν  ισχύει σε περίπτωση   τηλεφωνικής παραγγελίας και  σε κάθε περίπτωση  που η παραλαβή των  προϊόντων   γίνεται από το κατάστημα, κατά τα ανωτέρω υπό 13 εκτιθέμενα. 

-Δικαίωμα Υπαναχώρησης (μόνο για παραγγελίες μέσω e-shop)

‘Όπως καθορίζεται από τον νόμο, ο καταναλωτής έχει δικαίωμα υπαναχώρησης,  σύμφωνα  με  το οποίο  έχει στην  διάθεσή  του προθεσμία 14 ημερολογιακές  ημέρες από την αγορά  ώστε να  επιστρέψει  το προϊόν που αγόρασε – για οποιονδήποτε λόγο – και να ζητήσει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη εφαρμογή του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι τα προϊόντα να επιστραφούν στην ποιότητα  και ποσότητα που απεστάλησαν, χωρίς την αποσφράγιση της συσκευασίας αυτών. 

20. Υποβολή παραπόνων 

Για  κάθε  περίπτωση που ο χρήστης/πελάτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εκπλήρωση της παραγγελίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο που αφορά την e-fireworks.com, έχει το δικαίωμα, εντός δέκα (10) ημερών από την παρουσίαση του προβλήματος να υποβάλλει γραπτώς και μόνο παράπονο στην e-fireworks.com μέσω:

Ε-mail: info@e-fireworks.com

Fax: 2231 026710

21. Επίσκεψη – Κοινωνική δικτύωση (facebook)

Ο χρήστης/πελάτης του διαδικτυακού τόπου έχει την δυνατότητα, να παρέμβει, εκφράζοντας τη γνώμη του για αναρτημένα στοιχεία, μέσω της εφαρμογής “Like”/ “Μου αρέσει” που παρέχεται για τους χρήστες/πελάτες που διαθέτουν λογαριασμό στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης “facebook”.     Η  λειτουργία  της εν λόγω εφαρμογής, η οποία συνεπάγεται μεταξύ  άλλων  και παρουσίαση επισήμανσης στο προφίλ του χρήστη/πελάτη  στο “facebook”  ότι  δήλωσε  “Like”  στον διαδικτυακό τόπο της  e-fireworks.com,  διέπεται αποκλειστικά από τους όρους χρήσης της εν  λόγω  υπηρεσίας  κοινωνικής  δικτύωσης,  οι οποίοι βρίσκονται πέραν της σφαίρας ευθύνης της e-fireworks.com.

Ο  χρήστης/πελάτης  του  διαδικτυακού  τόπου που διαθέτει λογαριασμούς σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί αναρτημένα  στοιχεία,  μέσω των  εφαρμογών διαμοίρασης (“share”). Επίσης έχει τη δυνατότητα να αποστείλει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  και να μεταφέρει σχετικά στοιχεία σε υπηρεσίες διαδικτυακής ανταλλαγής μηνυμάτων (“messengerservices”), μέσω των αυτοματοποιημένων εφαρμογών που βρίσκονται προσαρμοσμένες στις αντίστοιχες αναρτήσεις. Η λειτουργία της εν λόγω εφαρμογής διέπεται αποκλειστικά από τους όρους χρήσης των αντίστοιχων υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι βρίσκονται πέραν της σφαίρας ευθύνης της e-fireworks.com.

22. Κοινωνική δικτύωση και ευθύνη επιτήρησης

Η e-fireworks.com δεν φέρει την ευθύνη γενικής και προληπτικής επιτήρησης, επειδή:

·         δεν αποτελεί την αφετηρία της μετάδοσης,

·         δεν επιλέγει τον αποδέκτη

·         δεν επιλέγει ούτε τροποποιεί τις παρεχόμενες πληροφορίες και

·         δεν υπέχει γενική υποχρέωση ελέγχου των υπηρεσιών που μεταδίδει ή αποθηκεύει, ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων περί τυχόν παράνομων δραστηριοτήτων.

Η e-fireworks.com έχει συγκροτήσει συγκεκριμένες διαδικασίες για την καταγγελία παράνομων ενεργειών που θα μπορούσαν να τελεστούν μέσω της ιστοσελίδας (πνευματικής ιδιοκτησίας, προσωπικών δεδομένων, προσβλητικού περιεχομένου) και δεσμεύεται να τηρήσει απαρέγκλιτα αυτές τις διαδικασίες, μεριμνώντας για την συμμόρφωση της ιστοσελίδας με την κείμενη νομοθεσία.

23. Αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων στον χρήστη/πελάτη (newsletter)

O χρήστης/πελάτης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα υποβάλλοντας τα στοιχεία του ονόματος, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της ηλικίας του να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα (newsletter) της e-fireworks.com στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο. Τα μηνύματα τα οποία θα λαμβάνει θα αναφέρονται σε προσφορές και ίσως νέα προϊόντα.

24. Επικοινωνία με την e-fireworks.com

Ο χρήστης/πελάτης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί στην e-fireworks.com μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακολουθώντας την σχετική εφαρμογή που είναι προσαρμοσμένη στην ιστοσελίδα  “Επικοινωνία”, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα αποστολής μηνύματος.

25. Πυροτεχνήματα με τεχνικό-ούς

Η Fireworks Katsanis αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επαγγελματικών σόου πυροτεχνημάτων και ειδικών εφέ με εξειδικευμένο προσωπικό. Η διαδικασία για την κράτηση της ημερομηνίας και των τεχνικών γίνεται τηλεφωνικά ή κατόπιν ραντεβού στα γραφεία μας. Η πληρωμή πραγματοποιείται με μετρητά ή τραπεζική κατάθεση του συνολικού ποσού πριν την εκδήλωση. Σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης για οποιονδήποτε λόγο έως και μια ημέρα πριν την εκδήλωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το 50% του συνολικού ποσού ενώ την ίδια μέρα με το 100% του ποσού.

26. Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση, την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων και την προστασία των καταναλωτών.

Σε περίπτωση  που  ανακύψει διαφορά ως προς τους παρόντες όρους χρήσης, ανάμεσα σε χρήστη/πελάτη και την e-fireworks.com, ο πρώτος υποχρεούται,  πριν  κινήσει  οιαδήποτε δικαστική ενέργεια, να επικοινωνήσει με την e-fireworks.com εντός δέκα (10) ημερών από την επέλευση  των  σχετικών γεγονότων.  Η  παράλειψη τήρησης αυτού του όρου συνιστά παράβαση ουσιώδους συμβατικού όρου που έχει συναφθεί ανάμεσα στον χρήστη/πελάτη και την e-fireworks.com.

Αρμόδια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση της e-fireworks.com ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων  όρων  χρήσης  ή  εξ αφορμής αυτών ή αφού   έχει γίνει αποδοχή τους  από  τον πλάτη, είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.